torstai 7. elokuuta 2014

Tallinnan reissua ja 3D- ultraa

Mikä päivä takana! Oon ihan naatti ja valmis kaatuu sänkyy.. jalat huus hoosiannaa kävellessä Tallinnan läpi :D Oltiin siis reissussa kämppiksen kanssa sekä poikaystävän kanssa. Pääpointtina oli käydä moikkaamassa kirppua ultrassa Tallinan naistenklinikalla, koska hinnat oli vaa roimasti alempana kuin suomessa 3D-ultrissa yms. Haluttiin Dvd muistoksi ultrauksesta jolloin hintaa tuli vain 58euroa.. palvelua saatiin sekä suomeksi että englanniksi. Ehdottomasti oli sen arvosta.

Tämän ohella tietty meit houkutti Viron herkulliset ravintolat.
jossa syötiinki pidemmän kaavan mukaan. Alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka :) Mun mukaan tarttu oikeestaan vaan kirpulle muutama uus vaate, TAAS :D ja karkkia, tuliaisia yms.

Eban vanhemmat tuli reissusta juuri ennenku me lähdettiin, enkä kyllä odottanu mitään tuliaisia itselleni. Minä, joka ei ole koskaan oikeestaan omistanut mitään kallista/merkkiä, sai Guessin ihanan laukun :)

Mutta nyt, annetaan kuvien puhua puolesta :-)

Siis huhu alkaa vatsa painaa :-D

Valkosipuli leipää !

Häränfilettä ja lohkoperunoita!

Juustokakkua!Kirpun haalareita/toppahaalareita :)

Kirpun vaatelipastoa, housuja yms.

Yläosat, paidat/yökkärit yms :)

On myös haettu turvakaukalo sekä äitiyspakkaus :)

Ja lopuksi kuvaa pienestä prinsessastamme. Hänellä on painoa jo huimat 1012g eli päälle kilon. Siellä se sormia availi ja peukaloa imi. Oli niin hellyyttävä näky nähdä oma lapsi niinkin "livenä".

 Millaistakohan se on nähdä sitten synnytyksen jälkeen..?
viikot 27+1.


Kylläpäs oli rakas päivä meille.

14 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja!^^

  (Paitsi guessin laukku joka voi hyvinkin olla feikki jolloin suomessa saa roimat sakot piraattituotteesta, parhaimmillaan yli tonnin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ole feikki. On siitä kaikki kuitit ja todistusket. Ei oo mistää turistimestasta. Eban vanhemmat ei osta ikinä mitään feikkiä.. ne vannoo laatuun..eikä ostais mitää piraattia. ite en oo koskaa ymmärtäny kyllä feikkiki kestää.Kestihä mun hm laukkuki 2vuotta :D tuo on siis ihan hyväksytysti guessin liikkeestä.

   Poista
 2. awws mikä ihana pikku prinsessa <3

  VastaaPoista
 3. Blogiasi pitkään seuranneena en voi edes sanoin kuvailla miten onnellinen olen puolestasi! Kaikkea hyvää sulle ja pikkuiselle ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana! Olisinpa itsekin tajunnut raskausaikana, että Tallinnassa voisi käydä 3D-ultrassa. Nokkelasti ajateltu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii edullisempaa! Itekin facebookista bongasin :)

   Poista
 5. Vauvallasi on suloiset kasvonpiirteet jo nyt. Niin ihana!

  VastaaPoista
 6. Minkä nimisessä paikassa kävit? Oliks tämä tallinnan keskustassa? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin ihan tallinnan naistenklinikalla. Eli tallinnan keskussairaalan naistenklinikka. Käsittääkseni heille kans maksullista ja eri systeemit ku suomessa eli ei niikun ole"kunnallisia" palveluita. :) sain sinne sposti osoitteen. Netistä ei oikein löydy mitään.

   Poista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)