lauantai 21. kesäkuuta 2014

Tyttö vaiko poika?

Nyt alkaa siis piakkoin olemaan jännät hetket käsillä. Rakenneultra on siis kahden yön päästä maanantaina :) Toki mua ihan ensiksi siellä kiinnostaa pienen vointi, rakenne ja kehitys. Toissijainen on vasta sukupuoli, jos ja kun se vain näkyy!

Oon siis tässä tehny vaikka mitä hullun kurisia testejä :D kuvat tumblr


Aloitetaan:


1.Kiinalainen kalenteri ennustaa meille tyttöä.
http://www.vau.fi/raskaus/Poika-vai-tytto/Kiinalainen-syntymakalenteri/

sekä myös toisenlainen kalenteri/laskuri ennustaa tyttöä.

2."Laita ruokalusikallinen ruokasoodaa kuppiin ja laita vähän virtsaa samaiseen kuppiin. Jos se sihisee tai kuplii, se on poika. Jos ei tapahdu mitään, se on tyttö.

Ilmeisesti kun virtsa on hapanta, odotat poikaan, (siis sihisee) ja enemmän emäksinen odotat tyttöä."


Tämän mukaan tulos olisi taas tyttö.

3."Jos syke on alle 145 lyöntiä minuutissa, on kyseessä poikalapsi ja yli 145 lyöntiä merkitsisi tyttöä."

Meille syke on ollut nyt yli 150, äsken kuunnellessa 155 mutta myös kerran 130(nukkuessa) neuvolassa. Eli lähinnä tyttö.

4."Tämä on yksi suosituimmista testeistä. Tarvitset sormuksen ja yhden hiuksen (myös naru käy, jos hiuksesi ovat lyhyet). Sujauta hius tai lanka sormuksen läpi ja roikota sormusta odottavan äidin vatsan päällä. Pidä kätesi paikallaan. Jos sormus alkaa kiertää vatsan päällä ympyrää, on lapsi tyttö. Jos koru alkaa liikkua heilurin tavoin sivulta toiselle, on pienokainen poika." 
Tämänkin mukaan siis tyttö.  Tosin toisessa "ohjeessa" on toisin päin, jos pyörii on poika ja jos heiluu on tyttö. Tiedä sitten :D

5."Vanhojen uskomusten mukaan tyttölapsi "varastaa" osan äitinsä kauneudesta. Odottavat äidit, joilla ilmenee aknea tai muita iho-ongelmia, saavat tytön. Poikalasta odottavilla naisilla ilmenee puolestaan kuivuutta käsissä ja kylmyyttä jaloissa. Myös elottomat hiukset viestivät tytöstä, kun taas elinvoimaiset ja tuuheat hiukset pojasta." Täällä naama on ollu vähän väliä niin kukkiva, et huhu :D ja noh hiukset on puoliks pudonnu päästä :( tämän mukaan siis tyttö. 

6."Sivuille levinnyt maha on merkki tytöstä ja taas pystyssa ja eteenpäin oleva maha on merkki pojasta. Myös tumma linea nigra-viiva on yleensä merkki pojasta." Mahani ei vielä ole levinnyt sivuille vaan on mielestäni suoraan eteenpäin, vaikka onhan se pyöree.. eli poika :D

7.http://www.vau.fi/testit/Tytto-vai-poika/
Tämän testin mukaan odotan poikaa!


Täytyy siis muistaa, nämä testit eivät ole luotettavia ja perustuvat vain arvuutteluun ja joihinkin pieniin "tutkimus tuloksiin" eli en lähtisi näillä maalaamaan seiniä pinkeiksi :D täysin leikin varassa siis mennään.Onko muilla odottajilla osunut mitkään näistä nappiin?
Mitä veikkaat, KUMPI täällä massussa lymyää?

  

12 kommenttia:

 1. hmm.. Näyttää ihan tyttömasulta!
  tai sitten oon vaan niin taikauskonen, että uskon noihin tekemiisi testeihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vihaan tätä ku hurahdan aina noihi uskomuksiin :"D katotaa vaa ni pallit siellä kuiteski killuuu ;)

   Poista
 2. mainitsin naamasi (?!) blogissani, toivottavasti et pahastu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miten tommosesta kehusta voi pahastua!? Ei mitenkään. Oot aivan ihana ♡

   Poista
 3. oioi toi vauvamasu on niin ihana <3 koska niin moni noista testeistä osoittaa tytön sieltä tulevan, niin aloin uskomaan että tyttö se on :) haleja <3

  VastaaPoista
 4. Mä veikkaisin et poika tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki mulki on semmonen tunne. Tosin ristiriitanen :D

   Poista
 5. Ihana vauvamasu <3 Tsemppiä teidän koko perheelle!!

  VastaaPoista
 6. Haha mulla nuo kaikki testit näytti poikaa, mutta tyttö tuli ;) joten en usko enää mihinkään testeihn vaikka oon hirmu taikauskonen muuten 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahha nonii ;) mäki oon turhan taikauskonen -,- mut nii moni näistä testeistä on pissiny silmään et en usko enää mihkää ku omiin silmiin :--D

   Poista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)