torstai 9. toukokuuta 2013

Ihmisraunio

...koska mä en pysty kuvailla mun olotilaa..itkua
itkua
itkua
vihaa
inhoa
itsevihaa
raivoa
itkua
riitaa
epävakautta

niistä mut on tehty, mua kuvottaa edes ajatella millainen ihminen mä olen.
Ihmisraunio..."Kaiken pahan alku...  tappaisit ittes, jos et tästä provosoidu niin vielä sä murrut ja tapat ittes"

"Ei mua haittaa, sit ku sä oot kuollu oon vaan ilonen"

terveisin Katrin _entinen paraskaveri_  sen jälkeen kun se mulle noi viestit lähetti. Totaallinen flippaus melkein turhasta. Mä yritin pysyä kylmänä ja sietää sen kaiken paskan mitä sieltä vyöry niskaan ja siedinkin, nyt tuntuu vaan että romahdan niihin sanoihin. Mitä jos se on oikeessa.?

Ja nyt noi sanat vaan pyörii ja pyörii ympyrää mun päässä.
http://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60

16 kommenttia:

 1. "Ja joka hetki kun uskot murtuvasi, pysähdyt. Katso silloin maailmaa. Se on kaunis. Sitten muistat, ettei maailma olisi sama ilman sinua."

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon voimia <3. Ei mikään ihme, jos noiden sanojen jälkeen on romahtamispisteessä. Eikä toi todellakaan oo totta, se ei oo oikeessa!! Sussa on tosi paljon kaikkea hyvää ja kaunista.

  VastaaPoista
 3. voi pieni, koita pärjää.
  jos tarviit jotakuta jolle puhuu, ni mä lupaan kuunnella.
  voimahalit sullekkin ♥

  http://tell-me-how-to-fly-without-wings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ansaitset paremmin kohtelevia ihmisiä elämääsi. Noista viesteistä näkee, että lähettäjällä ei ole kaikki kotona, ja siksi niitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti, vaikka ymmärrän, että pahaltahan ne varmasti tuntuvat. Tsemppiä! Ja paljon hyviä sanoja tilalle!

  VastaaPoista
 5. Miten kukaan ihminen voi sanoa toiselle noin... Sä tiedät syvällä sisimmässäs, että se henkilö joka noin sanoi EI OLE OIKEASSA, vaan halus ainoostaan loukata sua. Ymmärrän että tuntuu pahalta koska mustakin tuntuu sun puolesta, mutta koita olla välittämättä noista kamalista sanoista ): hitto kun ärsyttää sun puolesta. Iso hali muru ♥

  VastaaPoista
 6. En tiennyt mitä sanoisin ja sen takia meinasin olla kommentoimatta kunnes silmääni pisti tuo "kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni". En tiedä pystynkö päivääsi pelastamaan, mutta ehkä haluan edes yrittää tehdä siitä vähän paremman.

  Sä et ansaitse tollasia sanoja, ei KUKAAN tässä maailmassa. Et ole paha tai huono ihminen, ei et ollenkaan. Mua suututtaa ihmiset, joiden elämäntehtävä tuntuu olevan muiden lannistaminen. Toisen kuolemasta ei iloitse kukaan tervejärkinen! Tai vaikka yksi kammottava ihminen niin tekisi, sun tai kenen tahansa pois nukkumista surisi lukemattomat ihmiset.

  Jos tietokoneen välityksellä voisi halata, tekisin sen nyt heti. Rutistaisin niin kovaa että tulisit ehjäksi, eikä sun tarvitsisi tuntea enää kipua. Voimia<3

  VastaaPoista
 7. Oot ihana ihminen, älä edes mieti että se olisi oikeassa ! Ihmiset sanoo asioita suuttuessaan, kukaan ihminen ei tosissaan voi sanoa tommoista. Ja jos joku ikinä tarkoittaen jollekin noin sanoisi olisi hänen päässään pahasti jotain vialla.

  Voima hali ! ♥

  VastaaPoista
 8. Voi v*ttu. R u fakin' kiddin' me. Älä jaksa välittää tollasest setist. Oot tärkeä! Oman elämäsi sankari! Elämän tarkoitus on ELÄÄ!

  <33

  VastaaPoista
 9. Siis taitaa olla aika sairas tuo ihminen, jos noin on mennyt sulle kirjoittamaan? Ei kellään ole _oikeutta_ sanoa toiselle noin - "ennen kuin arvostelet, haukut tai pilkkaat muita, varmista, että olet itse täydellinen." Täydellisestä aika kaukana tuo tyyppi.

  Älä vaan anna noiden sanojen vaikuttaa, vaikka ne pahalta tuntuukin, varmasti. Tuo ihminen, tai ylipäätään kukaan, ei ole sen arvoinen, että sun pitäisi tehdä itsellesi jotain peruuttamatonta.

  Voi raasu Sinua.. Koita jaksaa - kohta on kesä :) Miten sulla muuten menee töissä nyt...?

  VastaaPoista
 10. Hei, suosittelen lukemaan kirjan jäähyväiset einolle... Todella koskettava - omat ongelmat unohtui tyystin, vaikka oon aika kipee... Jos niin voin sanoa. Pyydän todella, että luet sen... Tai otat selvää millainen kirja se on....

  VastaaPoista
 11. No huh huh. Koita ihan suosiolla antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tollasia laukova ihminen on äärettömän lapsellinen ja tekee itsestään täyden ääliön! Voiks kyseessä olla oikeesti aikuinen?

  Voimia.

  VastaaPoista
 12. No mitä vittua. Mä tiedän ettei tää auta mitään, mut älä välitä, koska tollaset mulkut tulee palamaan helvetissä Päivi Räsäsen ja Hitlerin kanssa. Ihan sairaita tollaset, toivottavasti se kokee vaikka tänään hitaan ja tuskallisen kuoleman.

  Tsemppiä pikkunen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko kysyä kun silmään pisti tuo, että Päivi Räsänen palaa mielestäsi helvetissä, niin millä tuon nyt perustelet? Jos lähdetään liikke siitä, että uskotaan, että on Jumala ja juuri kristinuskon Jumala, koska se on aino uskonto, ideologia ja maailmankatsomus, joka perustuu historialliseen tosiasiaan - Jeesuksen Kristuksen ruumiilliseen ylösnousemukseen. Tämän seurauksena uskotaan kristilliseen helvetti oppiin.

   Miten on siis mahdollista, että Päivi Räsänen joka elää ja opettaa Jumalan opetuksen mukaan, joutuisi helvettiin?

   Poista
  2. Mulla meni puolet tästä kommentista ohi ...ku en hirvee uskonnollinen ole! :D

   Mutta ei ollu varmaa osotettu mulle?

   Poista
  3. Joo, siis ei ollu siulle (ssecret) tarkotettu, vaan Ketulle.

   Poista
 13. (Sori Laura että tuun huutelee sun blogiin mut pakko anolle vastaa)

  Mä en usko helvettiin, toivon vaan että sellanen on, ja jos on niin Päivi Räsäsen voin vaikka ite sinne potkasta muiden kiihkouskovaisten sekopäiden kera. Kyseinen akka sopi vaan tuohon vittupäälistalle, kun Laurakin joutuu tyttöystävänsä kanssa kamppailemaan homovastaisia ihmisiä ja niiden älyttömiä kommentteja vastaan, aivan kuin minäkin. SORI NYT JOS MENI HIEKKAA PIMPPIIN TÄN TAKIA.

  Oisko siitä Hitleristä ollu vielä jotain sanottavaa?

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)