sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

pentutehtailu

Oon niin väsynyt ja uupunut. Saanut onneksi tukea. Kauhea suru. enkä pysty vieläkään kirjoittamaan. Tunen itseni tyhmäksi. Onneksi Muru sai luonani parhaan viikon viettää ennen lopetusta.

Elämäni kovin paikka. Enkä vieläkään tiedä kuinka selviän.http://www.keltainenporssi.fi/search/lemmikkielaimet/koirat/varoitus-lukekaa/search.mec?pob_post_id=20525667&pob_action=show_post&pob_cat_id=11468&pob_browser_offset=0&pob_view_language_id=fi


http://www.facebook.com/groups/425261030889170/?notif_t=group_r2j

kiltit liittykää tuohon. ja jakakaa infoa!!!

Suru on suuri. toivon etten saa tästä teiltä paskaa niskaan. oon nyt tehnyt kaiken voitavan.

13 kommenttia:

  1. harmittaa ihan mielettömästi sun puolesta. arvasin tuon heti. suosittelen sua googlaamaan nyt ohjeita siihen miten tunnistat pentutehtailijan myynti-ilmoituksen ja pentutehtailijan ylipäätänsä.

    VastaaPoista
  2. otan osaa suruusi <3 ihan hirveetä, että joku ihminen pystyy toimimaan noin. :( halaus <3

    VastaaPoista
  3. Voi kurjuus :(( paljon voimia! En ymmärrä miten noin kamalia ihmisiä voi olla ku koiratehtailijat!

    VastaaPoista
  4. Voijuma! Että ihmiset osaakin olla tyhmiä! Enkä tässä tarkoita sua, vaan pentutehtailijoita, jotka osaa olla niin kieroja, eivätkä välitä muusta kuin rahasta. Tsemppiä sulle.

    VastaaPoista
  5. Tarkoitatko murulla tota uutta pentua vai sitä koiraa joka on ollut teillä jo kauan:o?
    Ja miksi se lopetettiin jos saa kysyä?
    Voimia:(<3

    VastaaPoista
  6. Voi ei. Ei näin, eihän tuo pieni edes näyttänyt sairaalta! Otan osaa. Nämä ovat aina muistutuksia tämän maailman pahuudesta, en pysty käsittämään miten jotkut voivat laittaa viattomat ja avuttomat eläimet kärsimään, vain siksi että saisivat rahaa.

    VastaaPoista
  7. voimia! Mulla nousee aina sympatiat enemmän eläinten kun ihmisten puolesta, voi kun tää ei ois tapahtunu sulle ❤❤

    VastaaPoista
  8. Luinkin facesta tosta jutusta, ihan hirveetä, kauheesti voimia sulle! Nousee kyl niin törkeet vihat taas noita ihmisiä kohtaan, sietäs palaa moiset helvetissä saatana.....

    Ps. aika randomilla löysin sun blogin, siiistii :D

    VastaaPoista
  9. Tästä et voi kyllä kuin syyttää itseäsi, pentutehtailu on sellainen juttu joka on ollut mediassa harvinaisen paljon (luojan kiitos) esillä. Jokainen _oikeasti vastuuntuntoinen_ koiran hankkija pystyy tunnistamaan pentutehtailijan tai ainakin ottaa selvää kuinka sellaisen tunnistaa. Teit päätöksen ostaa halvan pennun! Sekarotuiset ja "vahinkopentueet" suosituille roduille on sellainen asia minkä pitäisi jo herättää hälytyskellot.

    Taas saa eläimet kärsiä ihmisen tyhmyydestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassahan sinä myös olet. Mutta tämä ei ollut niin mustavalkoinen juttu tai edes helposti havaittavissa. Koiralla todistus.. lapset kotona. Leikkivät pennun kanssa. Emö näytillä. Keskustelimme kauan.

      Meidän isällä aduva koira Fia on maailman ihanin . Terve kiltti ja leikkisä. Ei kasvattajalta. Vahinkopentue kirkkonummelta eikä todellakaan pentutehtailia. Ja maksoi 300e. Ei sekarotuisen kuulukkaan maksaa minusta yli 500euroa!!!!!

      Ps. En kadu sitä että muru tuli meille koska sai paljon huomiota ka eli elämänsä turvallisimmat 5 päivää meidän luonamme täysihoidossa <3 ja nyt kun tiedän naisesta tietoa se saadaan varmasti nalkkiin...

      Koska minähän EN luovuta :)

      Poista
  10. Tsemppiä sinne :) <3
    Oon lukenunu sun blogia vuosina 2010-2011, sitten ei enää ollut aikaa istua koneella ja blogisi lukeminen jäi !
    Nyt olen taas löytänyt blogien ihmeellisen maailman ja luin kaikki postauksesi vuodelta 2012 ja jatkan edelleen ja odotan innolla uusia postauksia !
    Tsemit sinne vielä ja toivotan kaikkea hyvää !
    Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella :)

    http://kaunisrietasonnellinensanni.blogspot.fi/

    VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)