lauantai 2. helmikuuta 2013

Tavoitefarkutsiinäpä ne. mahasta rasvaa pois sekä perseestä ja lantiolta. toissa kesänä nuo istu mun jalassa täydellisesti! koko 24/30... niin täydellisen pituisetki.

10 kommenttia:

 1. minkähän takia tyttöjen pitää aina väkisin yrittää mahduttaa itseään mahdollisiman pieneen kokoon? on ihan se ja sama käytätkö kokoa 24 vai 25. haloo! pienempi koko ei tee susta yhtään onnellisempaa (tai parempaa) ja varmasti tiedät sen itsekin.

  VastaaPoista
 2. Jos on noin pieni kuin sinä... voih, niin surullista, että koet tarvetta tuhlata aikaasi laihduttamiseen. Nauti nuoruudestasi, rakas ihminen, aika kuluu ja myöhemmin kaduttaa. With love, "ten years later".

  VastaaPoista
 3. Anonyymeille- ootte ihan täysin oikeessa :) haluan vain.mahtua takaisin lempifarkkuihini joihi aikasemminkin mahduin. En mä pelkästään laihdutusta kelaa. Onneks mun elämäs on nykyään muutakin :) halei molemmille!!!

  VastaaPoista
 4. Oot ihan sairaan pieni jos edes noin hyvin mahdut noin pienikokoisiin farkkuihin. Sit vielä aina haukut itseäsi läskiks täällä. Jotkut on oikeasti lihavia.. Sä kaukana siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi vönyy melko hyvin. Se on tunne sisälläni. Tien etten ole läski. Mutta siltä tuntuu. Muut näen kauniin ja normina.

   Poista
 5. Huh 24. Mutta kiitoksia geenien, mulla tulisi tuossa jo lantio luiden puolestakin vastaan!

  (Kahvittelu ois jees, ei vaan ole tullu käytyä siellä päin pitkään aikoihin, kun ei ole enää opiskelijakorttia=VR:n alennusta :/)

  VastaaPoista
 6. Hei ihana sun ei pidä laihduttaa ollenkaan. Mun mielestä kenenkään ei tartte mahtua koon 24 farkkuihin, ihan oikeesti :c Olet kaunis ♥

  VastaaPoista
 7. Oot hassu ku sanot noin, mut kiitos ❤

  VastaaPoista
 8. Muista että olet iässä jossa kasvat naiseksi ja sun lantionseudun kuuluukin leventyä! Ei susta tule lasta enää, vaikka laihduttaisit kuinka paljon tahansa. Heitä itsesi vuoksi noi farkut jo roskiin!

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)