tiistai 4. syyskuuta 2012

Päiväosaston kuulumisia

Ennen päiväosastolle menoa !
 Eka päivä päiväosastoa takana.. oli hieman erilainen mitä aluks kuvittelin. Oletin et siel on koko ajan ohjattua toimintaa, mutta oikeestaan parempi näin, siel on tooosi paljon omaa aikaa. 
Osastolle saavutaan joka aamu kello 9. 
Siinä on aamupalaa. Kymmeneltä on joku ryhmä joka vaihtuu teemaltaan joka päivä, tänään oli virikeryhmä ja pelattiin "piirrä ja arvaa" :D hoho... sen jälkeen onkin lounas jossain siihen talossa kuuluvassa hienossa ravintolassa. Ja ton jälkeen eli n. kello 11.30 on omaa aikaa siihen vähän vaille kolmeen asti. Kävin ite shoppaamassa Sellossa, ja löysin kaikkee mukavaa ruutupaidasta hiusväriin :)
Leppävaaran päiväosastoPäädyinkin sit taas ylläri ylläri Mariannelle ja Mindylle yöks. Kävin ostaa naminami nouto ruokaa Wrong ravintolasta :)
Pyöräillessä sinne mun ajatukset oli jotenkin ajautuneet taas kaiken surun keskelle, päivällä kun sivutin kaiken niin hyvin.
Kuitenkin piristyin ihan älyttömästi kun sain kuulla ravintolan työntekijältä että se lukee mun blogia yms :) oli ihana vaihtaa muutamia sanoja. Haleja sinne jos luet tätä, pus.


Tapasin ossalla tänään ekaa kertaa omahoitajaani, yritän parhaani mukaan sivuttaa ruokailut, mutta ne otettiinkin esille.. (ihankun sillä ois tarvetta..) Kaikessa hiljaisuudessa lupasin osallistua aamupalalle ja lounaalle... kyl mä uskon siihen pystyväni. Mut mä haluan olla varma siitä etten mä vaan saa kauheeta ahdistuskohtausta siellä keskellä päivää... 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne päiväosastolle! Kyllä sinä siihen pystyt, uskon siihen. <3

  VastaaPoista
 2. syöthän tossa kuvassaki? miks se ois vaikeempaa siel osastolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska osastolla se on rytmitettyä ja lounas on melkein heti aamupalan jälkeen.

   toinen ahdistus tulee siinä isossa tuntemattomassa porukassa. ruokaa ei ole itse saanut valkoida. joten ei niitö omia "totuttuja helppoja turvallisia ruokia" ...

   mun on paljon helpompi syödä läheisten kanssa ja rennossa/tutussa ilmapiirissä kuin tupaten töynnä olevassa ruokalassa osittain valvoien silmien alla. kotona ahdistusta on helpompi lievittää ja pakoilla tilannetta. toisin kuin tuolla.

   Poista
  2. Ymmärrän sua niin hyvin että osastolla on vaikea syödä, vaikeampi kuin "vapaalla". ;)
   en tiedä millaisia ruokia sinä siellä "saat" mutta minusta ei ainakaa ollut yhtään helppoa syödä joku 4perunaa +leipiä, maitoa, kastiketta. Kaikkea mitä inhoan D: ^^
   Olet vahva kun käyt siellä, tsemppiä! <3

   Poista
 3. Ah tosi hyvä kuulla, että oot päässy tonne. Oon varma, että toi auttaa sua tosi paljon jos oikeasti annat niiden auttaa. Muista, et kannataa oikeasti sanoa kaikki mitä päässäs pyörii etenkin liittyen noihin syömisiin. Jos et kerro, niin ne ei oikeasti voi auttaa sua täysin. Mut jos kerrot et ruokailut ahdistaa yms niin saat varmasti siihen apua ja esim ne voi järjestää sulle syömisen eri huoneesee jos se jotain jeesaa.
  Sä jaksat <3

  VastaaPoista
 4. Selvä, kiitos! :)<3 odottelen niitä jo ihan onnessani täälä... :)!

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)