tiistai 12. kesäkuuta 2012

Terveiset Rodokselta !

Naa kaks paivaa on ollu mahdottoman upeita. Keli on todella hyva. Oon aivan rakastunut tahan paikkaan, juomat on edullisia seka ruoka. Oon ylpea itsestani. ekaa kertaa pitkasta aikaa. Olin pienessa pelossa ruokailujen suhteen taalla mutta ma sainkin tsempattua ne. Ei me kuitenkaan mahdottomia olla taalla syoty. Tanaankin esimerkiksi, aamupalalla soin leivan ja puolikkaan croisantin. Seuraavaks syotiinki ravintolassa pienet annokset jotka jaettiin noin puoli kuuden aikaan.. ja sitten me herkuteltiin jatskeilla. Oksennus houkutus on tanaan jatskin jalkeen ollut suuri koska en jaksanut menna kiertamaan kojuja ja tulin kertomaan terveiset tanne. "nyt olisi tilaisyys, nyt,nyt" mutta ma en tee sita. Ma en pilaa tata reissua silla etta alan kayttaytymaan sairaasti.

Olin myos todella yllattynyt etta joku ihana anonyymisti lukeva lukijani oli bongannut mut tuolta  kadulta :-DD mahdoin olla hyva naky. 

Joka paiva on tullu kylla juotua jotakin. Mutta eilen tuli sitten ihan olan takaa vedettya ... hehehe. Mutta ihan hotellille omin jaloin loydettiin joten :) hyvin meni ! 

Ei me sit tanaankaan voida vissii olla juomatta. Muutamat aateltiin ottaa ja baarikadulle menna kaymaan. Ja keskiviikkona tosiaan ihan auringonottoa ja muuta kivoja vesileikkeja :D  torstaina valmistaudutaan baarikierrokseen.. en oo ikina ollu semmosessa mut kuullosti hauskalta, ilmasii juomia ja kilpailuja ymyms :) 

Nyt lohduntan itseani ja meen jumppaamaan huoneeseen itsekseni joksikin aikaa. 

Olette ihania :) ja anteeksi tammonen tylsa lassynlaa postaus ;)

4 kommenttia:

 1. Just mahtava postaus! Ihana kuulla että oot pirteenä ja osannu nauttia lomasta c:: tsemppiä loppuajakskin! Ja ihan loistavaa tuo että sut oli tunnistettu, ois varmaan siistiä :D

  VastaaPoista
 2. Se on ihana paikka 8)
  Hei nyt nautit lomasta!<3 Ei oksenteluja! :( Me oltii siel Roudoksen pari kuukautta sitten ja lihoin siel sikana, mut syötiin kaks kertaa päiväs ravintolas :/ mut ei mua ees haittaa se lihoominen tais olla myös tän raskauden takia.
  Laita sit kuvii sielt!! <3

  VastaaPoista
 3. Mulla ei viime vuonna Rodoksella heilahtanut paino puoleen eikä toiseen, vaikka joka päivä syötiin ravintolassa ja melkeen joka ilta haahuiltiin baarikadulla ainakin yksillä. Nauti nyt matkastasi, painoa voi murehtia taas koti-Suomessa. Vaikka eihän se niin helppoa ole päästää sairaista ajatuksista irti.

  VastaaPoista
 4. ihana postaus(::::::!!!1 pidä hauka loma ccc:

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)