lauantai 9. kesäkuuta 2012

äkkilähtö :))

Oon intoa täynnäm huhu.. tässä päivän varotusajalla me lähdetään ihanalla tyttöporukalla Rodokselle !! Saatiin äkkilähtö todella pilkkahintaan per nuppi 262 euroa sisältäen majoituksen, lennot ja kuljetukset. Kellää ei oo hirveit käyttörahoi mukana, mutta kun on niin kauniita naisia niin eiköhän joku tarjoile siellä ;) haha noei.. mutta siellä menee mulla noin viikko, huomenna puolenpäivän jälkeen lähtee lento. 

 SUPER HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3

17 kommenttia:

 1. Pidähän superkivaa siellä ja rentoudu!!! Elä, tiiän että pystyt siihen ♥

  VastaaPoista
 2. Vau, pidä hauskaa ja huoli itsestäsi! <3

  VastaaPoista
 3. Mikä hotelli? :) ite oon tällähetkellä falirakissa epsilon hotellissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaaan tas tulossa joku paiva kaumaan falirakissa ku sinne paasee taalta halvalla ja helposti !!! :)

   Poista
 4. International :) oi kiva! Kuinkakoha kaukan se on meistä? Onks ollu kivaa :))))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faliraki on päiväsaikaan aika turha paikka :D

   Poista
 5. Mistä tilasit ton matkan? Tai siis oliko aurinkomatkojen vai? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaveri hoito lippujensaannit mutta lomamatkojen naa on vissiin :)) taaalla on ollu aivan ihanaa !!!!!! ruokaki on supersuper hyvaaa ja mieli hyva.

   Poista
 6. Oioi Rhodos on kaunis paikka! :)

  VastaaPoista
 7. Näin sut ku menut sea foodiin kolmen tytön kans joista kahella oli vaaleet hiukset ja yhellä tummat ja pitsipaita. Nyt meettekin johonki tollasen ukon kans joka näyttää teille vissiin reittiä johonkin! Sulla on musta tms paita jossa on kukkia!! Vitsit miten hienoo nähdä sut!! Oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oootko toi aikasempi anonyymi vai ootko joku toinen?? :) missa hotellissa oot? apua kuinka pelottavaa et taal voi tormata :DDD oisit tullu sanoo moikat :P mahdsettii nayttaa iha turisteil;ta... ollaa iha hukas oltu vaha valii taal naa parit paivat :DDDDDDD hhoho. ootko kenen kanssa taalla :) ja milloin tulit ja mil lennol? tieda vaikka jos samas koneeski oisit istunu :DD :)

   Poista
  2. Joo oon tuo ylempi ano ja oon siis falirakissa epsilonissa ja oltii vaa päiväseltään rodoksen kaupungissa :) en kehdannu tulla sanoon ku en tienny että tietääkö sun kaverit tästä blogista nii sulle ei tulis turhaa selittelyä sitte :) ja hahah, kyllä te vähä hukassa näytitte olevan :Dd oon vaa porukoiden kaa ja ollaan tultu jo 6. päivä ja lähtö on 20. päivä illalla eli kokonaisuudessaa tullaan olemaan tääll 15 päivää!! Millon sää lähdet pois? Tää on mun eka kerta kreikassa ja oln ihan rakastunu! Sunnuntaina se maanjäristys kyllä sai aikaan pienen paniikin mutta onneksi ei ollu sen pahempi ja ne yölliset jälkijäristykset niin pienet!

   Poista
 8. hih :) joo kylla ne tietaa tasta blogista !! :) vitsi ois ollu kylla niin kiva nahda!! mika sattuma et tormattiin samaan paikkaan :DD tunnistit mut varmaan heti ? :P me lahetaan taalta nyt sunnuntaina eli 17 pv vissin... jo :( taaalla on niiiiiiiiiiiin ihanaaaa ! ootko muuten minka ikanen :) ? pida super hauska loma <3 taaa on ymos meian eka kerta taalla :)

  VastaaPoista
 9. Niimpä oikeesti en tajua miten voi noin vaa sattua samaan paikkaan!! Joo huomasin heti että ei helvetti siinä se kävelee ja olin ihan sillee OOOOO eikäää mää näin sen jeejee :Dd äää te ootte vaan viikon :( oon 17 :) pidä sääki hauska loma ja älä ala pelleileen niiden syömisien kans! <3

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)