keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Taistelua itseäni vastaan

En uskoltanut mennä vaa'alle. Pääsin kotiin vasta kolmelta yöllä.
Söin hirveeseen nälkään yhden leivän. Koko illan join melko paljon, vettä ja alkoholia.. joten en nähny mitään järkee mennä murtumaan aamulla vaa'alle.

Oon tänään yrittänyt taas kasata itteeni ja syödä. Pitkitin taas aamupalaa taistellessani itteni kanssa. Lopulta kello 13 sain laitettua puuroa, söin puolet ja annoin loput koiralle.. se ei vaan mennyt alas, maistui pahalta. Neljältä kokkasin munakasta joka meni täysin pilalle, lopulta keitin nuudeleita ja sain syötyä siitäkin puolet ja heitin loput roskiin..  

Ruokakaupassa mukaan tarttu 2 smoothie juomaa, 6 mango pilttiä, kinkkua, jugurttia, _tuoremehua_ (viimein uskollan juoda muitakin kuin light tuotteita) ja danone juotavajugurtti.

Söin salkkareiden aikana smoothien ja mango piltin. En haluaisi enään illalla syödä mitään, mutta jos pystyisin yhden jugurtin syömään vielä. Muuten päivän saldoksi tänään on kaloreissa tullut n. 500kaloria, aivan liian liian vähän. Tämmösest määrästä mä varmasti vaan turpoon. Äh, jos saisin sen jugurtin vielä niin tulisi edes joku 600 kaloria.


Huomenna aamusta vaa'alle sitten, pelkään pahoin lukeman olevan yli 55kg :( En haluaisi myöntää, mutta kyllä. mua ahdistaa tää paino.


Pyysin autoa lainaan isältä, vastaukseks sain vaan et "vois joskus toi liikuntakin tehdä sulle hyvää.." lähdenki täst nyt lenkille, käveleen tai jotain.


Inkeri saa mut tuntemaan itseni joka päivä tärkeäksi <3

11 kommenttia:

 1. Olen sen verran vielä uusi lukija, mutta seurusteletko tuon Inkerin kanssa vai onko hän paras ystäväsi vai mitä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa kysyy ihan mitä vaan :) nii siis Inkerin kanssa semmosta juttua nyt ollu jo jonkun aikaa ja niin :) täytyy kattoo miten tää kehittyy =) mutta ei olla vaan ystäviii siis (:

   Poista
  2. Sittenhän meillä on sh:n kanssa jotain muutakin yhteistä... :-)

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin tuon sun syömis-paino-ahdistuksen. Itsekkin tunnun vain paisuvani, vaikka kuinka syön pelkkää salaatti...

  Voimia paljo sulle :) Koita jaksaa yrittää syyä, niin kehosi alkaa palautumaan normaaliin... :)

  VastaaPoista
 3. Se on ihanaa et sul on joku kukaa saa sut tuntee ittes tärkeeks <3 :) Oispa mullakin :(

  VastaaPoista
 4. Meinaan suuttua täällä ruudun toisella puolella sun isälles, kehtaaki heittää tollasii, ihan niinkuin se ei tietäis kuin pahalta tollanen voi tuntua! :( ARGH!

  VastaaPoista
 5. Yhdyn kaikkiin aikasempiin kommentteihin. Mutta saanko kysyy et minkä pitunen oot (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuol oikees laidas lukee tommoses palkis ku selaa alemmas :) (vähän hankalas paikas kylläkin) mut niin oon tosi lyhyt 158cm :( ja siks varmaanki paino ahdistaa..

   Poista
 6. Tsemppiä! Seuraavaksi menee 2/3 osaa niistä nuudeleista, vai mitä?

  <333

  VastaaPoista
 7. Siis mitäää ;o oot 158 ja painat ton verran? ;o mun kaverilla on ihan sama paino ja pituus ja se on täysin normaalipainoinen & ihailen sitä ku se on niin hoikka yms& aamoin ihailensuakin ! <3

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)