maanantai 19. maaliskuuta 2012

Poistuuko tämä vitun viha ikinä minusta ?!

Voi luoja, en edes tajunnut mihin taisteluun ryhdyin. Tää on sata kertaa pahempaa kuin mä edes kuvittelin. Kaikki on menny täysin sekasin, mun ajatukset harhailee laidasta laitaan.  Olin äsken niin lähellä etten olisi juossut oksentamaan, en mennyt, istahdin tähän purkamaan oloani. 

Miten ruoka saa minut tuntemaan itseni näin huonoksi?
Olen syönyt tänään aamulla kaksi ruisleipää ja piltin.
Isälläni kaksi pientä leipää. ja join erikoiskahvia.
Ennen treenejä join smoothien. Treenasin tunnin. Ja näytin säälittävältä.. tulin kotiin ja paistoin kanan lopun ja söin ranskiksia.... musta tuntuu et mun elämä loppuu tähän. Tuntuu että tarvitsisin rangaistuksen. En tiedä enään mihin kohtaa voisin piilossa satuttaa itseäni. Vihaan vihaan vihaan tätä tunnetta.  Huomenna vaa'alla vihaan itseäni sata kertaa enemämn, kun näen vaa'assa tajuttoman ison lukeman. En tiedä kuinka jaksaa sen kanssa. Pelkään. 

Huomenna tapaan personaltreineriä. Haluan muuttaa reisiäni, vatsaa ja peppuani. Sen jälkeen menen tunnille hikoilemaan.
Mä vihaan itteeni.
Joohan, ettehän...?


tule takaisin D... ole niin kiltti.
Lattia hajoaa altani..

2 kommenttia:

  1. Voi pieni, mä olen susta niin ylpeä, että vastustit! Ja käytit blogia oikeasti nyt niin esimerkillisesti kuin vaan voi. Mä tiedän, että sun voi olla vaikea olla nyt tyytyväinen itseesi, kun ajatus ees kävi mielessä, kun mieli on huonona, mutta usko pois, sun kuuluisi olla. Koska sä juuri voitit ison erän taistelussa tätä paskaa vastaan. Oikeesti, hyvä (:

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä sun kannattais oikeasti jättää menemättä sinne puntarille. Miksi kiusaat itseäsi?? Ei kukaan tule kysymään sulta paljo painat, eikä kukaan mieti sun painoasi paitsi sä itse.. Mä olen jättänyt puntarin kokonaan pois elämästäni ja se on helpottanut mun elämää ja oloa tosi paljon.. Ei se luku puntarissa määrittele sun arvoasi, se on vain luku!!!

    Voimia ja paljon paljon jaksamista sulle!!! Olet arvokas ihminen !!!

    VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)