perjantai 10. helmikuuta 2012

Eilinen... ja viime päivät. Tuntuu kuin oisin syöny viiden ihmisen edestä, vaikka eihän se todellisuus se ole. Oksentanut liikaa ja liian useesti. Tänään kuitenkin oon pysyny pois siitä puuhasta.

Tapahtu jotain ihmeellistä.. raahauduin nimittäin salille ja mä tosissaan poljin tunnin putkeen cross trainingii ja kulutin tarkalleen 601 kalorii. Tuli hetkeks niin happy fiilis. Ku lähin ajaa kotiin mut valtas taas ahdistus, mietin mitä kaikkee olin syönyt. Leipää, puolikkaan banaanin, rusinoita jokunen, neljä kaurakeksiä... tulin tulokseen että 600 kalorin kulutus on liian vähän. Kotona söin vielä jugurtin minkä jätin päivällä. Join kaakao mukillisen ja söin omenan. Nyt tuntuu et päivän kiintiö on täys. Tänään kertyny kammottavat 800-900 kaloria, must tuntuu et toi liikunta ei millää sitä miinusta.

Nyt istun kotona ja mun keuhkot rohisee.. oon viel kipee. Ja todennäkösesti keuhkoputken tulehduksessa.. silti mä idiootti meen urheileen.

Ootan ihan tajuttomasti ens viikkoa, muutto on keskiviikkona ja siitä jo ens lauantaina muruseni Marianne ja Mindy tulee mun uuteen kotiin viettään iltaa ja sunnuntain lähretään yöelämään ja siitä sit maanantaina minä ja Marianne raahaudutaan laivalle Tukholmaan risteilylle... pikkanen putki tiedossa.. ehkä sen kestää (; hyvä fiilis et jotain muutakin tiedossa. 


En haluis enään ikinä joutua viiltelemään, koska joka ikinen kerta mun viillot syvenee ja pahenee. Viimeks sain jo puhkottua mun suonen jalasta.. en halua kokee sitä kauhuu enään. En halua satuttaa mun läheisii sillä. Ne ansaitsee paljon parempaa, ja mä yritän kaikin tavoin tarjota niille parasta. Aijon nyt yrittää elää terveellisesti, en vain tiedä mitä se tarkottaa.. mulle ku terveellinen tarkottaa päivässä max 800 kaloreita :(

1 kommentti:

  1. KultaPIENI♥
    Älä nyt mieti, mitä sun läheiset ansaitsee..
    Mieti, mitä sä itse ansaitset. Sä ansaitsen mitä parhaimman elämän, miettimättä kaloreita. ♥

    Toivon sulle kaikkea hyvää, toivottavasti aurinko mikä vie talven mukanaan, vie sun pahan olon johonkin kauas kauas, pois. Haleja ja pusuja :) ♥

    VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)