maanantai 23. tammikuuta 2012

loppuuko kaikki hyvä aikanaan ?

Hetki sitten olin varma että tulen tappamaan itseni. Etten aijo enään sinnitellä yhtäkään päivää pidempään. Ajattelin ettei mun ole tarkotus kärsiä enään sekuntiakaan.  Siitä ei ole kauaa aikaa, mutta nytten olen taas vähän tiukemmin kiinni elämässä. Olen ihastunut enkä tiedä saisinko olla, tuntuu väärältä mutta kuitenkin niin oikeelta. 
Oon tänään ollu tohkeissani, aamusta asti. Herätessäni Inkerin vierestä kaikki on ollu hyvin. Tää päivä on suorastaan hymyilly. 
Ja asiat tuntuu vielä enemmän mahtavammilta kun sain soiton asuntotarjouksesta "täällä olis tämmönen kaksio 45 neliöö, vuokra ois alle 500 euroa kuussa, oletko kiinnostunut tulemaan katsomaan?"

unissani mun huone tulis näyttää tolta :-D hah, ehkä joskus. Ja ehkä hieman vähemmän vaaleenpunasta.
Ai olenko? HELL YEAH !  Joten huomenna menen katsastamaan tuon asunnon ja jos se miellyttää edes vähäsen niin otan sen todellakin. Kaikki tuntuu niin pelottavan hauraalta ja ihanalta samaan aikaan. Pelkään milloin matto vedetään altani. Tuntuu vain että nyt on liian monta rautaa tulessa. Yritän pitää niin montaa asiaa kasassa. Itseni, ihmissuhteet, työn, raha-asiat. Onneksi koulu on pienellä tauolla. 

Tänään mun piti tsempata syömisissä. Jotta söisin paremmin. Mutten tainnut onnistua.
kello 13 picnic nuudelisalaatti plus muutama lakupala 300kcl ?
myöhemmin 3 suklaa keksiä, oksensin :( 250 kcl
n. 100 grammaa marjapuuroa  80 kcl
Kaurakeksi n. 80kcl
710 total ja siihen vielä mehut niin jokunen 800 kaloria.  
Miks mun tekee mieli itkeä?
Vaikka kaikkihan on hyvin ?

3 kommenttia:

  1. Pieniä askelia kulta ! älä välitä huonoista asioista vaan keskity hyvään, esim ole onnellinen nyt tuosta tilanteesta ♥ olet upea tuollaisena ja joskus vielä upeampi terveenä :)

    VastaaPoista
  2. Onnesta, helpotuksestakin voi itkeä <3 Ihanaa että asiaton lähteny sujumaan !

    VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)