sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kyllä me kaikki onnistutaan vielä

Tää on hirveä umpikuja, enkä tiedä 
mihin suuntaan mun täytyis mennä,
olo on kuin sokealla, ei näe totuutta
eikä tiedä minne kulkea.

Ainut asia mistä oon varma on se 
et ilman hoitoa mä en parannu.

Te olette niin rakkaita mulle, ootte mun ajatuksissa usein.
Olkaa kilttejä ja pitkää huolta ittestänne

12 kommenttia:

 1. Et parannukkaan, sun pitää päästä sinne osastolle rakas, SUN_ON_PAKKO!!

  Äöääö itkettää, olet rakkain ♥

  VastaaPoista
 2. Voi rakas kiitos kommentista, sun sanat sai mut hymyilemään ja uskomaan tulevaisuuteen♥

  Voi mua alkoi itkettää toi video, voi tyttöpieni♥ Sä olet mulle tosi tärkeä. Kumpa uskaltaisit hakea lisää apua!! sun täytyisi tosiaan päästä johonkin syömishäiriöklinikalle, osastolle tai jonnekin, ja kuten sanoit itsekin, on NIIN PALJON ENEMMÄNKIN kuin tämä kaikki paska.
  Sä voitat tän paskan ihan varmasti, kunhan uskallat taistella, ja mä tiedän että susta on siihen, ihan varmasti.
  Ota kaikki apu vastaan mitä sulle tarjotaan ja pyydä lisää, sä olet vahva ja ihana ja pystyt mihin vaan.

  VOIMIA♥♥!

  VastaaPoista
 3. " Tuntuu pahalta, et ei vaan pysty olla sitä mitä muut haluu " VOI KUULE RAKAS, ei kukaan halua että sä olisit erilainen. Mua itkettää niin paljon etten kestä voi rakas, sä olet täydellinen tollasena. Sä kuulostat niin surulliselta :(
  Mä rukoilen että sä menisit sinne osastolle, mä en vittu toivo mitään muuta.
  Ja vaikka se ei poistais ongelmaa niin se auttaa JA PALJON :(
  EIKÄ TOSSA OLE MITÄÄN JÄRKEÄ. Ei todellakaan. Sä näät mun touhun, sä tiedät ettei siinä oo mitään järkeä. Mä nään sen mitä sä teet ja siinä jos missä ei ole mitään järkeä.
  Sä oot niin kaunis ja ihana tyttö. Sä oot niin rakas ja mä vaan ootan sitä päivää kun sä kirjoitat siitä että oot onnellinen. Mä en saa henkeä, voi vittukun mä tarvitsen sua.
  Ei sun tarvitse antaa ittestäs mitään enempää, sä. äääh.. ei multa tuu enempää sanoja.

  Sydän paikallaan sinulla on, sitä toivoo vaan, että saat palkinnon. Että jaksat odottaa sitä yhtä ja ainoaa oikeaa, jolla myös sydän on paikallaan ♥

  VastaaPoista
 4. Olen tukenasi ja toivon todella, että haet apua! Et OIKEASTI voi menettää siinä mitään. Asiat eivät parane tuosta itsestään, etkä pysty jatkamaan tulevaisuudessa töitäsi puolikuntoisena. Tiedät sen, ettei uravalintasi ole helpoimmasta päästä..

  Olet ajatuksissani joka päivä. Vaikkemme näe joka päivä, muistathan että olet rakas ♥ ps. pian pääset luokseni, aika menee niin nopeasti! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä osastolla olo auttaa tosi paljon! Mun kommentissa ei nyt tuu olee mitään ihmeellistä tuon lisäks, koska en osaa kirjoittaa mitään "oikeanlaista", mut sä tyttö oot rohkea ja vahva, kun vaan jaksat yrittää!
  Toivon paljon sun puolestas! ♥

  VastaaPoista
 6. Voi tyttörakas, mä voin sanoa syvällä tietämyksen äänellä, että tää Kokkolan klinikka on paras mahdollinen. Täällä ne siellä työskentelevät ottaa ainakin asiat tosissaan. Ja mistä tiiän sen? koska mun hyvä ystävä pääsi sinne joskus pari vuotta sitten ja tänä päivänä se on saanu tarrattua täysin eri tavalla elämästään kiinni ku sillon. Ei se olis selvinnyt ilman niiden apua. Joten mä toivon enemmän kuin mitään muuta, että sultakin löytyisi rohkeutta vielä jostain pyrkiä sinne. ♥

  VastaaPoista
 7. mäkin kiertelen mun ongelmien todellista laitaa. en uskalla/halua myöntää niitä itelleni! tiedän et tartteisin jtn hoitoo vaikka mihin, mut lähinnä tähän liikaan päihteiden käyttöön joka on alkanu tän vuoden aikana lähtee käsistä! noi mun masennukset sun muut paino ongelmat nyt viä joten kuten pysyy kuosis! Voimia sinulle pieni! toivon että uskallat hakea kunnon apua. toivon että itsekin uskaltaisin! kai sen viimestää sitte tajuaa ku meinaa olla liian myöhästä! mutta vielä ei ole liian myöhästä!!!

  VastaaPoista
 8. Tyttökulta; Hienoa että olet itsekkin tajunnut tilanteesi. Mene osastolle ihmeessä jos siltä tuntuu. Kun olet parantunut oikea elämä alkaa! Vaikka se tuntuisi mahdottomalta ja vaikealta ajatukselta nyt, niin kannattaa ihmeessä kertoa jollekin luotettavalle aikuiselle. Sinua halutaan auttaa ja sinua tuetaan. Varmasti kaikki 457 lukijaa ja monet muut ovat huolissaan sinusta ja haluavat sinulle parasta.
  Iso tsemppihalaus ♥

  VastaaPoista
 9. Hienoo että oot oikeesti harkinnu osastoa! Tuntu tosi pahalta kattoo tota videoo, niinku sanoit itekki, nii pitää vaa avata suunsa ja pyytää apua. Vaik se onki vaikeeta, toivon et uskallat tehä sen. Oon pahoillani etten osaa sanoo oikee mitää järkevää, mut muista ettet oo yksin.

  VastaaPoista
 10. Tää itketti mua ihan hirmusesti:''( Puhut niin asiaa! On hirmu hyvä,että olet ajatellut osastoa ja pyytää enemmän apua..sä tarvitset sitä<3 ja kumpa saat kerättyä rohkeutta pyytää ja TAISTELLA tota sairautta vastaan! Et sä ansaitset ja et OIKEASTI TARVITSE tota sairautta! Sä pikkuinen ansaitset ja tarvitset paljon parempaa! Mullakin on ihan kamalan paha olla muiden puolesta..niin monet...LIIAN monet kärsii:c Haluis vaan auttaa,mut olet ihan oikeessa ja sait mutkin ajatteleen,että onko ihan oikein mennä auttamaan muita jos itse on sairas? mä siis opiskelen myöskin lähihoitajaksi:o Haluisin suakin auttaa...mä uskon,että saan vielä lukea siitä kuinka paranet ja saat aidosti hymyillä ja tuntea iloa ja onnellisuutta! Haluan vielä nähdä blogissasi tekstia terveydestä ja ILOSTA ja ennenkaikkea ELÄMÄSTÄ! Mä tiedän,että tuntuu kun kaikki tää(sairaus) on muka kaikki!Että sairaus ja sen tuomat jutut on osa identtiteettiä joak ei hellitä ja että sairaus olisi ELÄMÄ? Eijeijei..sairaus VIE elämän! Se kuiduttaa sisältä ja ulkoa.
  Kaikki lähtee itsestään! Mä uskon ja tiedän,että sulla ON parempi tulevaisuus! Tulevaisuus ilman sairautta! usko siihen ja uskalla avata suusi ja PYYDÄ apua!<3
  Voimia ihan järjettömästi!

  VastaaPoista
 11. Oot niin oikeessa tosta "kaikki tunteet vaan jää tän taa", tuntuun että tuhoon mun parisuhteen enkä osaa enää puhuu asioista ja avautuu... :--(

  Mutta tsemppiä♥

  VastaaPoista
 12. voi sä saat mut itkemään :( mutta sun todellakin pitäis mennä hoitoon, sä tarviit sitä! se on sulle paras mahdollinen vaihtoehto, että sä saisit apua! muakin sattuu kattoa, kun sua sattuu ja sä kärsit :( haluan, että sulla olis joskus kaikki hyvin. mä toivon, että sä saat kerättyä sitä rohkeutta! sä pystyt ihan mihin vaan, sä oot sisimmässäs vahva tyttö ja sä selviät ihan mistä vaan ♥ PALJON HALEJA JA VOIMIA ♥

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)