sunnuntai 25. joulukuuta 2011

kiitos että olet siinä


Istuin jouluaattona kotona ja olin varma että saan nukahtaa kyyneleet silmissä yksin kääriytyneenä peittoon. En haluaisi olla kotona. Isä ja sisko juovat olohuneessa. Minä haluaisin vain nukkua pois.
En ikinä voi Viltsu kiittää sinua tarpeeksi. Siitä että otat minut syliisi, halaat ja katsot silmiini. "Mä en koskaan ehtiny sanoo D:lle et mä rakastan sitä, nyt mä haluun sanoo sulle et mä rakastan sua." Nii mäkin sua V. Olen Viltsun perheen ympäröimänä, lämpimän puheen keskellä. Viinilasin keran. Tuntuu kuin olisin kotona. Äitisi halaa minua ja kertoo kuinka kiva oli kun tulin viettämään joulua heidän kanssaan. Huulilleni vaihtuu aito hymy. Yöllä kerron kuinka paljon tarvitsen ja välitän sinusta. Halaat kovasti takaisin.
Tunnen itseni hyväksi sen pienen hetken. Syön aamulla perheesi kanssa. Mulla on hyvä olla, eikä ruisleipä kurista minua. Hetkellisesti uskon selviävän. Sinun vierelläsi. Mä en oo koskaan tuntenut näin, mä en oo koskaan rakastanut ketään näin paljon. En tiedä kuinka sanoisin sen sinulle, mutten mä pystyis ikinä olemaan ilman sua. Vaikken sais sua kokonaan mä haluan että sä olet täällä ekana kuivaamassa mun kyyneleet. Sinä olet ainoa joka ymmärtää minua. 
Sinun takia minä haluaisin olla terve.


Minun ei tarvitse valehdella, minun on turha valehdella, 
koska kun katsot minuun
Tiedät kyllä juuri miltä minusta tuntuu.
Kiitos, että näet ja sanot "tiedän ettet ole"

Nyt pelkään vain eniten että sinä lähtisit,
että minä kadottaisin sen tunteen kun halaat minua,
kun suutelet minua otsaan. 

älä lähde. Ole niin kiltti.

5 kommenttia:

  1. Tää oli ihana postaus :) Hienoo että sulla on joku joka saa sut tuntemaan hyvää. Tiedän tuon tunteen ku jotain rakastaa niin paljon ja sen ihmisen kanssa pystyy olemaan ja luottamaan ja avautumaan. Sellanen ihminen on tärkee :)

    VastaaPoista
  2. Derilyx- Kiitos <3 laitoin sinulle kutsun sinne nytten :) ja hei siihen sun aikaisempaan kommenttiin vastaten: Kyllä muhun saa tottakai tutustua... toisaalta oon onnellinen "ettei mua oo tunnistettu " kauheen hyvin tai etsimällä, mutta kyllähän mut tunnistais jos mut tuntee ja eksyy tänne. Mutta rohkeesti vaan tutustuun :) <3 haleja.

    VastaaPoista
  3. onko toi viltsu sun poikaystävä?

    VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)