sunnuntai 25. joulukuuta 2011

......

 Mä en jaksa.
enkä pysty olla satuttamatta
lasken monta pilleriä kaapissani on, liikaa.

8 kommenttia:

 1. nyt potkase itteäs kunnolla päähän! sä et voi vielä luovuttaa, tää on vaan ajanjakso, tää menee ohi, sust tuntuu nyt tältä mut sä oot tarpeeks vahva menemää täst eteepäi, sä oot perkele soikoo vahvempi ku mikää osa sun sairaudesta tai vaik ne kaikki osat yhessä, jos et kokonaa irti haluu päästää ni kyllä sä sitä voit kontrolloida. se on sun sisällä, sitä ei oo ilman sua eli sä oot se valtias! ET LUOVUTA VIELÄ. mä tuun vaikka ite omin käsin ravistelemaa sut hereille koska sulla on kaikki edellytykset elää ihan vitun mahtava elämä, MIKÄÄN ei voi estää sua! ihmiselle ei anneta enempää taakkaa ku se jaksaa kantaa! mä en sua tunne, niimpä, mut luulisin tietäväni edes pikkusen miltä susta tuntuu, eikä kenenkää tarvi olla sellasen taakan kanssa yksin.

  VastaaPoista
 2. Sä jaksat kyllä! Et nyt luovuta. Hyvä on mun sanoo joo ku en tunne niitä asioita samalla tavalla ku sinä, enkä sua tunne, mä tiedän sen... Mut yritä jaksaa! sä selviit kyllä.

  VastaaPoista
 3. Märakastansuajaoonniinhuolissaniettähajoaapää♥

  VastaaPoista
 4. ÄLÄ LUOVUTA!♥ kilttirakas, älä vielä luovuta. Kumpa jaksaisit taistella vielä vähän!
  Olet mulle tärkeä ja tekisin mitä vaan että sulla tulis edes vähän parempi olo....VOIMAHALAUKSIA♥

  VastaaPoista
 5. Niin surullinen postaus..:C
  täytyy kyllä sanoa että minulla on ollut tässä viimepäivinä täysin samanlainen olo, tuntuu turhauttavalta. Kaikki.

  voimia paljon, kaikki kääntyy vielä hyväksi, toivotaan ainakin niin!

  Olen hengessä mukana♥

  VastaaPoista
 6. Nyt menet äkkiä puhumaan jollekin sun olosta. PUHU PUHU PUHU. Jos oot niin pohjalla, ettei alemmas voi enää vajota, niin ei ole mitään väliä mitä puhumisesta seuraa - ja sitä paitsi, mitä pahaa siitä muka voisi seurata?
  Nyt oikeasti, ei saa luovuttaa. Ei saa.
  Tiedän sen tunteen, kun haluaa vaan vetää itsensä hirteen. Tiedän sen tarkalleen. Mutta joskus se oikeasti jopa menee ohi! Usko siihen!

  Voimia. Kirjoitat ihanasti, ja olet varmasti ihana ihminen. Kukaan ei halua menettää sua. ♥

  VastaaPoista
 7. Mua huolestuttaa kun et oo vastannu mun viestiin eikä sua oo näkyny missään. Mua pelottaa että oot viiltäny taas.. mutta tälläkertaa liian syvälle :< etkä oo soittanu tai kertonu kellekkään.. Mä ihan tosissani rakastan ja tarvitsen sua. Laita mulle viestiä. Kerro että oot elossa. Mä rukoilen, ole elossa. Olethan?
  Mulla tulee sua ikävä. Ihan mahdottoman ikävä. Halauksia ja voimia niin paljon. Koko viikon edestä kun en kerkeä niitä antamaan jokapäivä. Muista, sanoit ettet koskaan lähtis ilman hyvästejä. Et sä saa lähteä ollenkaan vittu!
  Älä katoa mihinkään♥

  VastaaPoista
 8. muista muru. tunteet on vaan reflektio todellisuudesta. NE EI OO TOTTA! älä siis anna niiden tulla todellisuuteen sun kanssa, älä anna niiden vaikuttaa sun tekemisiin peruuttamattomasti...... mä oon lukenut sun blogia kauan, ja oon miettinyt sua usein. miten jaksta, miten voit... et näköjään hyvin ollenkaan :( en tiiä mitä tähän voi ees sanoa. oot vahva ja päässyt tänne asti. en nyt tiiä käytkö jo jossain terapiassa mutta kannattaa varmaan. jos et pysty puhumaan sille terapeutille niin vaadi uutta. sä tarvitset apua, ammattilaisen jolle puhua, jonka kanssa avata asioita. SUN PITÄÄ PUHUA.
  sä oot vahva. älä lähe. sun ei kuulu lähtee vielä. sun kuuluu taistella tän paskan läpi, voittaa se. sä oot oikeesti supernainen ja pystyt siihen...
  halauksia, toivon ettei oo liian myöhästä. ei saa olla liian myöhästä.

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)