perjantai 8. heinäkuuta 2011

pikkusisko

Pikku sisko tuli äsken mun luokse "mul on kauheen possu olo".. menee pieni hetki. "Kato ihanaa sain nää sukkahousut jalkaan jotka hoikistaa" .. pieni hetki "Kato tää mahtuu mulle viel just ja just, tää mekko oli mulla kuutos luokalla!!"

Minä meinasin musertua.. älä vajoa tähän, rukoilen ettet ala koskaan laihduttamaan. Se olisi minun vikana. Laihduttaminen on tie helvettiin. Rakastan sinua.

4 kommenttia:

 1. Laihduttaminen on oikeesti tie helvettiiin! Sillo ku painoin 56kg ja en tienny mitää syömishäriöistä olin iloinen ja sitten iskä alko sanomaan et oot lihonu ja sit päätin et okei nyt laihdutan vähän ja laihdutin ja laihdutin ja jossain syvässä kuopassa ollaan nyt :(( Pikkusii lapsii ei saa haukkuu lihaviksi!! :( Voimia sulle ja toivotaan et sun pikkusisko ei koskaaa sairastu syömishäiriöön :) <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei :s Toivottavasti sun siskos tosiaan pysyy kaukana tälläsestä! ♥

  VastaaPoista
 3. voi :/ mäkin toivon ettei se sun siskos joutuis kokemaan tota samaa kuin sä! se ei aavistakkaan mitä sillä on eessä, jos tuon tien valitsee:( pärjäile ♥

  VastaaPoista
 4. Voi ei... Jos vain jaksat omilta jutuiltasi, yritä tukea siskoas mahdollisimman paljon. Kerro sille kuinka kaunis se on ja varo näyttämästä minkäänlaista huonoa esimerkkiä.

  Kumpa joku olisi sanonut meitäkin kauniiksi ja ihaniksi, kun olimme pieniä...

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)