maanantai 4. heinäkuuta 2011

Blogi kutsutuille

Noniin elikäs perustin vähän henkilökohtaisemman blogin ja lukijaksi pääsee kommentiomalla tähän postauksen alas ja antamalla sähköpostiosoitteen niin lähetän kutsun kyseiselle henkilölle :-) eli vaatii siis blogger käyttäjän, jotta pääset lukemaan kyseistä blogia! 

Blogiin en tule kirjoittamaan hirveän pitkiä postauksia vain se painottuu pääasiassa kuvaamiseen/kuviin. Pysyn silti suht anonyyminä yksityisessä blogissakin!

Halukkaat siis voi jättää oman sähköpostinsa tähän alle! EN JULKAISE TEIDÄN OSOITTEITANNE !

14 kommenttia:

 1. huomatkaa kuitenkin että lukijoita voi vain olla 100! Joten sata ekaa :)

  VastaaPoista
 2. nyt OON SITTEN kaikille sähköpostin lähettäneille laittanut kutsun lukemaan :) joten KÄYKÄÄ HYVÄKSYMÄSSÄ! JA LIITTYKÄÄ sivulta lukijaksi niin näette uudet postaukset :-) pian tulee varmaan jotain. sanon vielä. PARANTUMAAN pyrkivät ihmiset älkää pyytäkö kutsua.. muutenkin jokainen siis ihan omalla vastuulla :) niin täällä kuin sielläkin! Kiitos. VIELÄ SAA LAITTAA KUTSUJA!

  VastaaPoista
 3. Metsänpeikkomenninkäinen- Oletan että tuo on nyt sarkistiseen/huolestuvaan sävyyn? Juuri siksi se on kutsutuille jottei sinne vanhingossa eksy. Ja että se on anonyyminä. Mitä pahaa siinä on? Jos haluan avata päivittäistä elämää tietyille lukijoille?

  VastaaPoista
 4. - kiitos :) olette lukijat mahtavia. ja ihanaa et jollekkin merkitsee tuntematon ihminen näin paljon. En tieäd mitä enään tekisin ilman tätä "blogi"maailmaa. Teist on tullu mulle niin hyvä tuki :) <3 kiitos. Laita hei vain sähköpostiosoite miulle niin lisään sinulle kutsun niin voit liittyä lukijaksi :) halit takaisin <3!!

  VastaaPoista
 5. - Hienoa :) pelästyin vain tuota vakavan kuulloista alkua :) ehhe !Ei hätää! Ei kukaan näe sitä :) kirjoita minulle vain. En laita sitä kommentia näkyville. voit luottaa :)

  VastaaPoista
 6. onko blogisi jo täynnä kun minulle tulee teksti ''Kutsu ei ole enää voimassa. Kokeilemasi kutsulinkki on jo käytetty. Pyydä blogin järjestelmänvalvojalta uusi kutsu.'' Dx mistä oi mistä tämä johtuuu onko mitään käryä? ):

  VastaaPoista
 7. hei LAITA uudestaan sähköposti osittese minulle :) niin lähetän uyusiksi!! jos et avannut sitä ajoissa tms?? blogin 100 ei ole viel täyn :)

  VastaaPoista
 8. äääääääääääh sain jo toisen viestin mutta silti se ei avauduu )': sama teksti.. ompas tämä nyt hankalaa Dx

  VastaaPoista
 9. Heiii onko se sata jo täynnä? Oon lukenut blogiasi alusta saakka, mutta liityin vasta nyt lukijaksi kun avasin blogger-tunnukset. Olisi mahtavaa saada seurata toistakin blogiasi:) Kiitos tästäkin blogista, on tuntunut, että annat jo tässäkin itsestäsi niin paljon, hyvässä ja pahassa. Pidäthän huolta itsestäsi, on välillä riipivää lukea tuntemuksistasi:/ Voin luvata, että vähän vanhemmiten se "elämän tuska" yleensä vähän helpottaa, vaikka ei koskaan kokonaan poistuisikaan:) Paljon voimahaleja ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Onko sata jo täynnä? Liittyisin mielelläni lukijaksi, olet ihana <3

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)