tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kuiskaus

"Sä et saa syödä. Ethän sä oikeasti halua? Sehän on väärin? Mitä muuta sun kuuluis aatelle, väärin väärin väärin" 

"Et sä onnistu, sä et pääse eroo musta, mä pidän kyllä kiinni. Me ollaan luvattu toisillemme että heikon hetken tullessa tarraamme tiukemmin kiinni, huomaan sinun otteen lipsuvan ja haluan kuiskia totuuksia korvaan; olet liian iso. Ymmärrätkö?"

"Et saa, etkä voi vielä parantua. Sinä et saa apua koska olet liian iso."
"Kadut jos jätät minut, sinulle ei jää mitään. Vain tyhjä aukko, ethän jättäisi parasta ystävääsi? Olen ollut sinulla monet vuodet, miksi siis luopuisit?" 
"Minä en luovu sinusta,koskaan.."

Rakkaudella syömishäiriö.

4 kommenttia:

 1. Taistelua kahden vaiheilla, mikä oikein, mikä väärin. Sydämessäsi tiedät, että parantuminen ja elämä terveenä on oikea ja paras vaihtoehto. Toivottavasti jaksat olla vahva ja voitat syömishäiriön.
  Paljon voimia sulle♥

  VastaaPoista
 2. Muru, ÄLÄ KUUNTELE TUOTA :-( Sulla on oikeus syödä, koska muuten kuihdut pois, oot nyt jo niin pikkuinen ! Sitä paitsi ihan kaikilla on oikeus syödä ! Sä todellakin onnistut ja pääset irti syömishäiriöstä, taistele vaan vastaan, kyllä sä onnistut. Sä et ole ollenkaan iso, herrajestas ei susta ja "isosta" voi edes puhua samassa lauseessa (ellei lause ole kielteinen), sun täytyy saada apua koska sä meinaat parantua, ja sähän paranet!
  Syömishäiriö ei ole ystävä. Se puukottaa selkään, se kahlitsee sut niin, ettet koskaan pääse kokeilemaan siipiäsi.
  Voimia♥

  VastaaPoista
 3. Joo, osaisimpa olla itsestänikin ylpeä... :D välillä tuntuu, että teen asiat siellä ihan robottomaisesti. taidan tukahduttaa ahdistustani ja annan sen kasvaa suureksi möykyksi. kuitenkin, pääasia että osasto tuntuu vieläkin hyvältä valinnalta ja aion huomennakin herätä kuudelta sitä varten! (:
  Toivottavasti saan ajatuksiani vähän selvemmiksi kahden viikon aikana.

  haaaa, ehkä bongaan sut huomenna siellä! vaikka osastolla olo yleensä tekee hyvää, ei kannata ehkä välttämättä mennä, jos se tuntuu huonolta. väkisin menemällä tulee vaan pelkkää ahdistusta ja ainakin itse lähtisin kävelemään ennen aikojani. oon kyllä vähän huolissani susta, tekstien perusteella sh on täyttänyt suuren osan elämästä ja syöt ihan liian vähän :(

  VastaaPoista
 4. aamen. Varsinkin toi "mitä muuta sun kuuluis aatella".

  Ite urheilejen jonkin verran ja tänään sain itteni kiinni (luin jtn. ravitsemus ohjeita) aattelemasta "treenin jälkeen 200-500kcl, että palautus hyvin. Mutta sittenhän ei laihdu yhtään jos heti kuittaa treenin syömällä"

  tää on vaan niin juurtunut. Jos ei aina teon tasolla näy, niin ajatukset ovat vierellä.

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)