tiistai 31. toukokuuta 2011

today I am not beautiful. I am too much

Mä haluaisin tuntea itseni edes hetkeksi laihaksi
Kauniiksi..
Keijuksi..
 Mutta mä tunnen itseni;
 Isoksi..
 Lihavaksi..
 Hukassa olevaksi..
.. ilman onnellista loppua


5 kommenttia:

 1. VOI SINUA :( Olet niin luiseva tuosta rintakehästä ym.. Kyllä sinun täytyisi pikku hiljaa itsekin nähdä hiukan.. Haleja sinulla ♥ Voidaan tänään illemmalla soitella?

  VastaaPoista
 2. Niin, olen vaan niin hukassa :( olet ihana <3 ja niin soma ja pieni! toivon etta saat osastopaikan!

  VastaaPoista
 3. Voi että miten paljon tuo sinun kommentti piristi! =) Oot ihana! Kiitos :) Ja älä rakas huoli, oot oikeesti niin pikkunen, vaikka susta tuntuiski isolta niin näytät kuvissa niin pieneltä!

  Ja kuvia on tulossa ihan pian ;) Minäkin tykkään paljon sun blogista! Tsemppejä sulle paljon!<3

  Ja HERRANJUMALA kultapieni oot pikkunen oikeesti kun noita kuvia kattoo!

  VastaaPoista
 4. Hiii kiitos tuhannesti ihanasta kommentista♥ oot ihanin! Kumpa voisin vielä ite sisäistää noi kaikki asiat mitä sanoit, mutta ehkä tää tästä. Mutta kiitos vielä kerran :-)
  Muthei, arvaa mitä, SÄ OLET PIENI itsekin! Turhaan tunnet itseäsi liian isoksi tai lihavaksi, koska ihan totta - oot laiha ja sulla näkyy luitakin, sun mahas on littee ku mikä.
  Yks vaikein asia elämässä on varmaan oman itsensä hyväksyminen. On vaan niin vaikeeta olla tyytyväinen omaan itseensä... Mutta sä voisit olla tyytyväinen itseesi, koska sä olet kaunis ja sun ei tarvitse enää laihtua, olet ihana ja tärkeä tyttönen♥ Halaus♥

  VastaaPoista
 5. sie oot ihan superpikkuinen:-( ♥ toivon ihan älyttömästi että näet sen myös pian tässä joku päivä! katoin noita siun ensimmäisiä kuvia sillee että ne on jotai thinspo-kuvia, mutta se olitkin sie! nii että voin kertoo että oot ihan überpieni ja voisin tappaa jonkun tuommosesta mahasta!

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)