tiistai 24. toukokuuta 2011

LINKITÄ BLOGISI!

Aattelin tehä näin aamusta hieman erikoisemman postauksen! (Vähän muutakin kuin pelkkää ahdistusta ja masennusta..) Joten nyt jokainen jolla on OMA BLOGI. Saa luvan linkittää sen tuohon kommenttiboxiin ja pieni esittely ois myös kiva siihen alle (Mistä blogisi kertoo, tyyli tms) Eli ei tarvitse olla SH blogi. Vaan kaikki blogit ovat tervetulleita!
Valitsen kaikista tulleista kommenteista n.TOP 5 blogia jonkunlaisessa järjestyksessä(jotka minusta ovat mielenkiintoisia/hienoja/hyvin kirjotettuja jne) ja teen niistä postauksen :-)  Jos tähän tulee monta blogi linkkiä valitsen TOP kymmenen! 


JOTEN LINKITTÄKÄÄPÄS !! :-)

29 kommenttia:

 1. varmaankin muistat mun blogin... http://arjenkamppailu.blogspot.com/

  Yleensä siis kirjottelen mitä oon tehny päivän mittaan ja usein siihen liittyy kaverit, matkailu, harrastukset, kuten ratsastus, kuntonyrkkeily ja ihan vaan hyötyliikunta. SH-blogi kyllä. Joskus ilosempaa joskus masentuneempaa tekstiä! D:

  aika jännä ku rupee miettii että mistä oikeesti kirjottaa D:

  VastaaPoista
 2. Nojoo-o totta. Suljetulla ei kyllä parane, pelkäsin ainaki itekki sekoavani siellä ja voin vaa kuvitella millane kierre siitä tulis että ku sieltä pääsis lomalle ja sit menis tekemää jotai tyhmää ni sais taas olla seuraavat pari viikkoo ilman mitää lupia ja näin... mut jos se vaikuttaa kivalta se sh-klinikan osasto ni mee ihmeessä, siitä vois olla apuakin :)

  Haleja itteles rakas♥

  VastaaPoista
 3. http://pilvi-p.blogspot.com/

  tällänen kuustoista vee tyttönen jykylästä ! kirjottelen vähän kaikesta mitä mieleen tulee , lähinnä siitä mitä oon puuhaillu ja kuvien kera tottakai : ) hope u like it

  VastaaPoista
 4. http://banskuiida.blogspot.com/
  Kirjotan mun blogissa lähinnä mun normi elämästä, päivistä sun muusta, ei mitään erikoista välil pidempää ja mielenkiintosempaa, välil ei niinkään. =)

  VastaaPoista
 5. http://desperateambition.blogspot.com/

  No siis kirjottelen yleensä mun arjen tuntemuksista (eli toisin sanoen: ahdistus, pelko, masennus ja sitä rataa) sekä syömisistä. Mun blogi on mulle vähän niinku "päiväkirja", johon ainakin yritän purkaa mun mieltä...

  ps. kiva tää oman blogin linkitys juttu (:
  saatan vaikka saada uutta luettavaaki myöhemmin

  VastaaPoista
 6. http://mystiss.blogspot.com/

  Oon jo pidemmän aikaa sun blogias lueskellut.... Ajattelin nyt sitten myös ekan kerran kommentoida. Oon samaistunut aika moniin tunteisiin, mutta en osaa kirjoittaa niistä ihan niin avoimesti. Omassa blogissa kirjoitan siis ihan omasta elämästäni sekä ajatuksistani ja aikaisemmat tekstit ovat aika synkistelyä. Ei ole SH-blogi... varmaankin tunteidenpurkamis-blogi vain.

  VastaaPoista
 7. http://youknowimalmostfree.blogspot.com/

  njoo emmä keksi mtn esittelyä nyttenn 8(

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. http://tomyperfection.blogspot.com/

  &

  http://koskaminuasattuu.blogspot.com/

  Kiitos :)♥

  VastaaPoista
 10. http://purkitettujaperhosia.blogspot.com/ SH-, masennus-, ajatus-, runoblogi. Jaksamisia ♥

  VastaaPoista
 11. http://forevernaomi.blogspot.com/
  kirjottelen omasta elämästäni , siitä kuinka kyllästynyt oon olemaan aina väärässä ja samalla yritän saada laihdutettua. Oon just alottanu joten kirjottamistaidot ei oo mitkään parhaat :)

  VastaaPoista
 12. Mun blogi: mydreamswillalwaysdefeatreality.blogspot.com

  Sinänsä sh-blogi, mutten kirjota sinne pelkästään mun syömisistä ja semmosesta. Yleensä puran vaan kaiken pahan olon mun sisäsestä tyhjyydestä. Aika masentavaa tekstiä, mutta kyllä sinne ilostakin tulee :) Blogia oon pitäny vasta melkeen vuoden, joten ei ihme jos en osaa kirjottaa sinne, mutta toivotaan että se olis jotenki kiinnostava :)

  Haleja ja tsemppiä♥

  VastaaPoista
 13. http://karpanen-w.blogspot.com/

  kertoo minusta ja elämästäni.
  Ei kauheesti mitään tietoa minusta itsestäni.
  Enemmänki mitä on tapahtunut tai miltä minusta tuntuu. Ahdistusta, syömisvammailua,pelkoa jne.

  VastaaPoista
 14. VIELÄ SAA LINKITTÄÄ BLOGEJA! huomenna teen blogeista postauksen JOTEN SIIHEN ASTI blogeja tulemaan :--) KIITOKSIA. Illalla tulee kuvapostaus.

  VastaaPoista
 15. Mun blogin varmaan muistatkin :) http://dirtysofie.blogspot.com/

  Blogini on SH-blogi jossa kerron vähän kaikesta elämääni liittyvästä, enimmäkseen kuitenkin laihdutuksesta ja syömisvammailuista.

  ♥ puss och kram

  VastaaPoista
 16. http://tiredofthisall.blogspot.com

  Kirjottelen taistelusta kohti tervettä ja normaalia elämää masennuksen ja syömisvammailujen kourissa.

  <3

  VastaaPoista
 17. http://sirommaksi.blogspot.com/

  Kertoilen blogissani pääasiassa ajatuksistani ja elämästäni. Tällähetkellä ajatukset pyörivät aikalailla laihduttamisen ja jonkunlaisen masennuksen ympärillä. Valitettavasti blogini on aikalailla alkuvaiheissa, eikä sisältöä ole vielä kertynyt hirmuisesti.

  VastaaPoista
 18. http://sinaoletmina-esmis.blogspot.com/

  kirjotan kaikesta mikä ahdistaa ja siitä mikä saa hyvälle fiilikselle :) nyt kirjoittaminen on kyllä vähän jääny, mut ehkä se taas tässä kesän tullen herää henkiin ;)

  VastaaPoista
 19. Voi kiitos kommentistasi, oot ihana!<3

  I likeeee sinun blogista myös! :)

  Voisiinpas vaikka linkata tähän oman blogin:

  http://sizezeroismyherooo.blogspot.com/

  Kirjottelen vähän mitä sattuu päivän tapahtumista, mutta blogin sisältö painottuu eniten minun syömisiin ja liikuntaan, SH blogi siis kyseessä. Kamppailua painon kanssa ja tavoitteena ja unelmana mahtua taas ihaniin pieniin tavoitefarkkuihin jotka roikkuu kaapinovessa =)

  PS. Tämä oli kiva postausidea! Tykkäsin.

  Haleja!<3

  VastaaPoista
 20. http://always-upsidedown.blogspot.com/

  Bloggaajana toimii vaatteisiin, musiikkiin, koruihin, kynsien laittamiseen ja kaikkeen värikkääseen rakastunut melkein 17-v tyttö :) Kaiken takaa löytyy kuitenkin aina halu olla pienempi.

  Sisältää siis syömisvammailua, takana 2 ja puoli vuotta vammailua syömisen kanssa.

  Tää kuulostaa mielistelyltä mut tää oli munkin mielestä kiva idea ja blogis on oikeesti hyvä, sulla on jotenki kiva kirjotustyyli. :)

  Ja tsemppiä sinne ♥

  VastaaPoista
 21. http://maddiesown.blogspot.com/

  Tsempit sulle. ♥

  VastaaPoista
 22. www.isthishappylife.blogspot.com

  ^ no kirjotteeleen vähä tälläst sekavaa, mis ei oo mun omia kuvia ollenkaa, mut ehkä kerron aika paljo omista tunteist ja näi.

  tsemppiä <3

  VastaaPoista
 23. http://eatingdisordersdiary.blogspot.com/

  17v. tyttö kirjottelee syömishäiriöstään, masennuksesta ja muutenkin pienestä yksinkertaisesta elämästään lastenkodissa.

  VastaaPoista
 24. Heidoo!

  http://naag-notanaverageguy.blogspot.com/

  Oon 16v rempseä, elämäniloinen, massasta erottuva ja jossain määrin vähän sekopää poika from Oulu:> Kirjottelen kuvapainotteista lifestyle-/muotiblogia, joka käsittelee mun omaa tyyliä ja tapaa elää;)

  VastaaPoista
 25. http://i-t-c-o-d.blogspot.com/
  vähän niinkuin päiväkirja masentuneen tytön elämästä.

  http://thebitterprincessssongs.blogspot.com/
  saman tytön kirjoittamia biisejä, joita on jo kertynyt 100

  VastaaPoista
 26. hcheroine.blogspot.com

  itseinho, sekoilu, sekoaminen

  (toivottavasti en myöhästyny :( )

  VastaaPoista
 27. NONIIN KIITOKSIA KAIKILLE, NYT ALAN VÄSÄÄMÄÄN VIHDOIN SITÄ TOP 10 POSTAUSTA :--) enään en valitettavasti ota vastaan blogilinkkejä. Tähän voi kuitenkin muita varten laittaa oman bloginsa linkin :)

  VastaaPoista

kirjoita kommenttisi ja pelasta päiväni

ps. Vastaan tästä eteenpäin blogiini :)